Urządzenia i Akcesoria
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
270 g
Składniki
-
150 g orzechów macadamia, surowych, całych
-
120 g wody
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
435.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1669 kJ /
398.9 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z soczewicy
45 min
Karmelowy czaj
20 min
Bob czorba
13 godz. 15 min
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Sałatka z kaszą pęczak i owocem granatu
45 min
Pasta zhong
15 min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 godz.
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Mini zapiekanki z owocami morza (bez laktozy)
1 godz. 35 min
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
25 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Chai Latte
30 min